2013. augusztus 29., csütörtök

Total Agyament HÓhérok(TAHÓk) - GobliiiiiiIiIiiiiiinok!

A gobbó speciálkülönítmény újabb meccse igen érdekesnek ígérkezett :-)

A TV különbség lehetővé tette, hogy a goblinok következő meccsükre felbérelhessenek egy szabadúszó trollt az erő kiegyenlítésére és magát Fungus, the loont személyesen! Utóbbi mondjuk sajnos egy körig volt a pályán, odébbtolt és körbetáncolt egy hobgoblint. A bribe se tudott sokat segíteni (1-es dobás, hahah).

Amúgy az első félidőt a törpék kezdték, be is rongyolták a fél csapatot :-) Amelyik dobást lehetett, el is rontottam, és egész hamar letizedelődött a csapat. Egy sikeres bomba mondjuk megborította a minót és egy kentaurt, de nagy hatása nem volt. A törpék szépen besétáltak a 7. körben, majd blizzardra váltott az idő, hogy segítse a gobbókat :D Az 1 körös gobbó dobás sajnos elúszott a handoffon :-)

A második félidőben a törpök simán elvették a labdát és csináltak egy TDt (egyik troll KO-n, 3 gobbó kivételével azok meg mind a Dead/Injured boxban voltak), majd a berúgásnál egy blitz után próbálkoztak egy harmadikkal :D Szerencsére a kentaur elcsúszott a jégen (GFI 2-es, sure feettel megint 2-es), így az egyik gobbó meg tudta kapni a labdacsot és befutott félpályáig egy troll mellé. A mino vérszemet kapott, hogy akkor biztos hajigálni akarok, betámadta a trollt, de megfeküdt, így végülis a pályán lévő 2 gobbóval és egy trollal (!) ki tudtam ügyeskedni, hogy az egyik gobbó befusson a turnovernek köszönhetően a 8. körömben :D Volt még egy utolsó körös verekedés a törpök részéről, de 2-1 lett a vége ;-) Éééés csak egyetlen új halottam volt (igaz, ő az előző meccs sztárjátékosa volt), tudok venni egy trollt, viszont sajnos a pogósom lesérült (-Av), kihagyja a következő game-et ;]

A +2 FAME csak a pénz miatt jött rosszul, más hatása nem volt sajnos -- pedig számítottam a berontó közönségre.

A törpöknek egyébként igen szerencsés meccsük volt: a végén 3 szintlépés is lett azt hiszem, és ebből kettő dupla volt a már meglévő duplához :D A láncfűrészes is egyébként egyetlen körig volt a pályán, de az is elég volt, hogy az ellesett kockadobási-technikával egy Dead! eredményt dobjak ki az egyik törpicseknek, de sajnos az apo visszatömködte a belső szerveket és lefertőtlenítette sörrel, így csak MNG lett belőle :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése