2013. szeptember 1., vasárnap

Beer-zerkers- Élünk még

Beer-zerkers vs Élünk Még 1-0 (4-5)
Avagy mibe kerül egy győzelem.
Előzménye
Ellenfelem egy szoros vereséget (2-1) szenvedett el Emi ember csapatától és nem tartotta meg a feltámasztott zombit így 2ghoul 2wight 1flesh sok zombie (értsd 8-nak) 4 RR 1FF felállással jött.
Nálam mindenki harcra kész (nem mellékesen megőrizve az alap statisztikát) állapotban leledzett ami 1yeti 1ulf 2berzerker 1futó 6mezőny 3 RR 1FF és a frissen szerződtetett gyógyító.
Támogatás vásárlására nem volt egyik csapatnak sem lehetősége.
Mérkőzés:
Több nekromanta drukker volt a lelátón de lehet, hogy csak a sok kilógó vagy lelógó egyéb testrész zavarta össze a firkászt. Mindenesetre a plusz FF nekik járt. Időjárás kiváló, kezdenek az északiak.
Bowen felállása lehetőséget adott több pofonra az első körben sőt még kitolás lehetősége is fenn állt de vagy a borulás utáni páncéldobás vagy a delikvens nem méltó magatartása (értsd inkább elesett mint, hogy kitolódjon) miatt felemás érzések maradtak bennem. Kezdődött a rémálom. Nem sajnálta az ütleget az Élünk Még gárdája és ami talált az nagyon fájt (mezőnyjátékos mínusz egy páncél). Balra húzodva futó kezében a labdával fedezékben próbál osonni de a lidércek és hullazabálók elég gyorsan átrendeződnek és mivel a yeti inkább felborult egy két kocka ide blokkban szabadon mozoghatott a húsgólem is. Ment az adok-kapok a szélén aminek a végén újabb játékos a dead boxban ezútal egy berzerker (mínusz ügyesség mert a gyógyító inkább a sörözéssel volt elfoglalva így nem értette a probléma megoldási folyamatát...).
Summa sumarum az lett a vége, hogy megborították a labdást és az egyik ghoul ügyesen rávetette magát elinalt a másik oldal felé ráadásképpen egy wight-ot is magával tudott cibálni plusz egy zombie is odaért fedezni. Maradt nekem a blitz egy kockával cselezések után. Koponyacsatt ami neki nincs így borulás, labdapattogás majd a következő két körben próbálkozás a labdafelvétel-passz kombinációra de reroll nélkül maradva nem volt képes megoldani a futó így maradt a TD nélküli döntetlen. 
A második felvonás folytatása volt az elsőnek hiszen hamar újabb társat kaptak a betegszoba lakói egy lineman vesztette el a mozgásképességét.
Ember(?)fölényben jöttek a temető lakói de egy rossz helyezkedés miatt a yeti végre azt csinálta amiért szerződtették lehentelte a labdát cipelő lidércet. A disznóbőrből készült hengeres műalkotás üres mezőre pattogott amit észlelt a futó és mivel hatott az öltözői fejmosás gond nélkül felvette és egy GFI megtétele után társa mellett várta a következő kör pofonját. Jött is. Sőt újabb északi ismerkedett meg az öltöző azon részével amit eddig csak hallomásból ismert (line BH). Szerencsémre nálam is akadt egy valaki (11- Torvaldur) aki nem ismert tréfát egy csoszogó lényt szenderített örök nyugalomba. A pofozkodások vége az lett, hogy a futó kezében labdával a pálya jobb végénél várta a menedzser utasítását, hogy mikor lépjen be vele a célmezőbe míg a többiek próbálték lefogni a még pályán lévőket. Ennek eredménye lett a másik berzerker is kiült a többiek mellé (-MA) ráadásul saját blokkjából sikerült ezt hoznia. Hiába nem az eszükért szeretjük őket...
Ezek után nem várt tovább a cél elérésével a Beer-zerkers, 15.kör 1-0 és mivel nem tört ki zavargás a maradék egy kör békés ütlegessél telt el.
Következmény:
Két meccs után két győzelem DE mindkét berzerk tartósan sérült (-AG illetve -MA) és két mezőnyjátákos is állandó helyet talált magának a LOS-on

.discret

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése