2013. augusztus 26., hétfő

A szétcsapott csapatok csatája



Har Ganeth Hydras (Azi-delf) - Véressapkások (Ren-dwarf)
"Hatalmas rangadó lesz a két csökkent értékű csapat között. - Ren"
Hát akkor nézzük ezt meg közelebbről.
Azi delfjét nekem sikerült szétütnöm a kockák hathatós közreműködésével. Az eredmény? 2 halott (futó-lineman) 2 MNG (ráadásul egyik páncélt vesztett, igaz mezőnyelf). Tehát maradt bevethetőnek 3 blitzer és 8 line (ebből 4 journey...) TV 960 (van 50k a kasszában, doki?) 2 RR 0 FF
Ren törpéjének Not To Be élőholtjai jelentettek akadályt a liga első fordulójában melynek leltára egy halott hosszúszakáll és 4 (!) MNG-s alacsony termetű (ebből 3 poziciós és ami még fájóbb a TS kisebb páncálzattal rendelkezik ezútán). Kifut a pályára 1-1-1 futó-TS-blitzer és 8 hosszúszakáll (belőlük 5 önző...) TV 970 (40k a kincstár) 3 RR 1 FF
HGH többet mozog (3db 7-es a maradék 6-ot - törpéknél 1 (!) hatos és 2 ötös mellett mindenki más 4-et megy) erőben azonos ügyességben ugye nem kérdés. Páncélzat az egyedüli ami a Véressapkások felé billenti a mérleg nyelvét. 
Amennyiben az elfek túlélik a törpék ütlegeit és sikeresen meglógnak a bogyóval nem érik utol őket csak a TD zónában.
Most lesz igazán fontos a választás és a kezdőrúgás események egyik csapat sem képes/tud elviselni több kulcsjátékos elvesztését. 
Azi esélye ha kiüti a futót a játékból mert akkor a blitzerrel kényszerül Ren vinni a labdát és nagyon lassú lesz ketrec (4+2 körönként), ha pedig a delfek elvesztik a blitzereiket ott a vége.
Esélyek: HGH 50% Döntetlen 20% Véres 30%

discret

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése